רק היום – Crossover Pro בחינם

Crossover הינה גירסה מתקדמת יותר של Wine, שמתיימרת להריץ טוב יותר תוכנות ווינדוס על לינוקס ומק. כאמצעי לקידום מכירות, חברת CodeWeaver מציעים רשיונות ל־Crossover Pro בחינם (ל־Linux ו־Mac) למי שיספיק להירשם עוד היום.

לפרטים הרשמה והורדה – http://lameduck.codeweavers.com/free

We are giving away all of our software for free on Tuesday, October 28th, 2008. This is a fully working, fully supported copy of either CrossOver Mac Professional, or CrossOver Linux Professional. No hooks, tricks, timebombs, or gimmicks: it's the real deal.

האתר שלהם כרגע למטה (תודות ל־digg) כך שלא ניתן להשלים את ההרשמה, אבל הם מבטיחים שמי שיבקש מספר סידורי יוכל להשלים את ההרשמה גם ב־48 השעות שלאחר המבצע.

הפוסט הזה פורסם בתאריך כללי עם התגים , , . קישור קבוע.

12 תגובות על רק היום – Crossover Pro בחינם

  1. מאת ניצן:‏

    הורדתי, התקנתי והמלצתי לחברה. תודה רבה. אני מתקין את steam ברגעים אלו ממש

  2. מאת ניצן:‏

    אגב, הסיבה שבגללה הם עושים את זה, כך לפחות לפי האתר שלהם, היא שמחיר הדלק ירד אל מתחת ל 2.7 דולר לגלון או משהו כזה. יותר מדולר מאז שנה שעברה

  3. מאת חזי:‏

    איך מחיר הדלק קשור לזה? אם כבר, הייתי מקשר את זה למחיר השומשום.

  4. מאת Tomer Cohen:‏

    חזי – ניצן צודק. המבצע לדבריהם מגיע נוכח הורדת מחירי הדלקים, אבל הם מתלוננים שהמחיר הגיע לזה והפיל איתו את כל הכלכלה.

    ראה כאן – http://lameduck.codeweavers.com

  5. מאת חתול:‏

    מה ההבדל בין CrossOver Pro ל-Games?
    מה עדיף להוריד?

  6. פינגבאק: מחשבות, מחשבים, ושאר דברי בלע » Blog Archive » עקב הירידה במחיר הדלק, קרוסאובר בחינם, רק היום

  7. מאת נדב:‏

    תודה רבה.

  8. מאת יחזקאל:‏

    חתול,
    מעיון קצר בויקיפדיה נראה שGames מותאמת יותר למשחקים, וכללית כנראה יעילה יותר.

  9. מאת אליהו52:‏

    מישהוא כבר קיבל מהם קוד?

  10. מאת Mishmesh:‏

    בתגובה לחזי: משום שבוש הוא "ברווז צולע" (lame duck) שלא הולך להיבחר שוב (מן הסתם), החברה הכריזה שאם בוש יגשים "הישג" אחד מתוך רשימה שהכינו, זאת כל עוד הוא בשלטון, הם יעניקו את הרשיונות חינם ליום.

  11. מאת תומר:‏

    אליהו52 – כן. בהתחלה הם חילקו קודים, אחר כך עברו לחלק גירסאות ללא נעילה.

  12. מאת אליהו52:‏

    טוב…

    כי אני לא קיבלתי מהם קוד, אבל קבלתי תוך שעה מההרשמה הודעת פישינג מאיזה אתר. מכיוון שזאת פעם ראשונה שאני מקבל הודעת פישינג, ואני לא מקבל כמעט דואר זבל (מכתב לחודש בערך), חשדתי באתר. נקווה שחשדתי בכשרים.

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג בבלוג. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>